Logo Amazing Golf Africa

Welke service bieden wij?

Golfbaan Arabella bij Kleinmond
Berlin Falls bij Pelgrim's Rest
Rechtstreekse vlucht met KLM
De Twaalf Apostelen bij Clifton Beach
Giraffen in Tembe Elephant Reserve
Ranger met luipaard in Sabi Sand Game Reserve

Wij verzorgen uw reis in Zuid Afrika, Swaziland, Lesotho ook in combinatie met Namibië, Botswana en Mozambique van het begin tot het einde geheel naar uw wensen.

Vervoer
Wij verzorgen voor u de vliegtickets met alle gerenommeerde vliegmaatschappijen. KLM vliegt als enige maatschappij vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Johannesburg en Kaapstad. In Zuid Afrika zijn vele goede en voordelige vliegverbindingen.

Autohuur
Zuid Afrika is een land dat gemakkelijk en prettig met eigen vervoer te bereizen is. De wegen zijn meestal uitstekend en er wordt rustig gereden. Men dient wel links te rijden, maar dat went heel snel ! Wij werken samen met autoverhuurmaatschappij Europcar en wij zullen u adviseren welke auto het beste bij uw reisprogramma past.

Transfers
Wij regelen, indien gewenst voor u bij aankomst transfer vanaf de luchthaven naar uw eerste overnachtingadres. De huurauto wordt dan de volgende dag afgeleverd.

Accommodaties
De selectie van de accommodaties waar wij mee samenwerken hebben wij zelf bezocht en controleren wij met regelmaat op de kwaliteit. Erg belangrijk, zodat wij precies weten wat de accommodatie u te bieden heeft en of deze aan de norm voldoen welke wij u willen bieden. Wij kennen de mensen achter de accommodaties en zij kennen ons ! Deze accommodaties variëren van Bed & Breakfast, guesthouses, hotels, vakantiehuizen tot safari lodges (ook in malaria vrije gebieden) van budget tot zeer luxe accommodaties op niveau van 5 sterren plus. Zowel voor het beperkte budget als voor de zeer luxe reizen hebben wij een groot aantal accommodaties beschikbaar. Op basis van uw informatie, uw wensen en uw persoonlijke interesses adviseren wij u de juiste accommodatie.

Golf
Wij boeken van te voren uw gewenste starttijden, zodat u verzekerd bent van een rondje golf op een van de vele prachtige banen op uw rondreis in Zuid Afrika.

Activiteiten/excursies/reserveringen voor restaurant
Graag adviseren wij u bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden en soms zijn reserveringen vereist, welke wij als service aanbieden.

Verzekeringen
Om u volledig van dienst te zijn bieden wij de mogelijkheid een reis-, en/of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Reisbescheiden en algemene informatie
Graag voorzien wij u circa 10 dagen voor uw vertrek van een uitgebreide set reisbescheiden met onder andere de vouchers, tickets, een reisplan voorzien van overnachtingadressen met telefoonnummers, brochures van accommodaties, routebeschrijvingen en algemene reisinformatie.

Nature's valley in Tsitsikamma National Park
Zeiltocht op de Indische oceaan
Autoverhuur via Europcar of Avis
Één van de sfeervolle Guesthouses
Swaziland
School in White River
Enjoy Amazing Golf Africa © de Specialist in Reizen naar Zuid Afrika
Sitemap