Logo Amazing Golf Africa

Hoe werken wij?

Strandhuis Muizenberg
Picknick lunch
Groot Constantia winecellar

Om een passend reisvoorstel te kunnen bieden, dat geheel is afgestemd op uw wensen, willen wij u graag eerst beter leren kennen. Wij werken uitsluitend op afspraak en u kunt ook 's avonds en in het weekend een afspraak maken.

Onder het genot van bijvoorbeeld een kopje rooibos thee of een Zuid Afrikaans wijntje inventariseren wij uw wensen en uw verwachtingen. Als wij gezamenlijk een duidelijk beeld hebben wat voor soort reis voor u het meest ideaal is, zullen wij op basis hiervan u een reisofferte aanbieden. Wij streven er naar om reizen aan te bieden tegen een betaalbare prijs waarbij de kwaliteit voorop staat.

Het maken van een verre reis kost enige voorbereiding. Wij informeren u bij boeking over belangrijke wetenswaardigheden, zoals benodigde reisdocumenten, aanbevolen vaccinaties, de meest geschikte betaalmiddelen en alles wat met uw voorgenomen reis te maken heeft. Pas wanneer u vooraf goed bent geïnformeerd over zaken, die u te wachten (kunnen) staan, kunt u ten volle genieten van uw reis. Wij willen en doen er alles aan om u een perfecte reis aan te bieden.

De persoonlijke benadering, bereikbaarheid, service en onze kennis en ervaring zijn absoluut de sterke punten van Amazing Golf Africa .

Kaap de Goede Hoop
Restaurant Fraai Uitsig in Robertson
Oesters in knysna
Enjoy Amazing Golf Africa © de Specialist in Vakanties naar Zuid Afrika
Sitemap