Welke service bieden wij?

Wij verzorgen uw reis in Zuid-Afrika, eSwatini (nieuwe naam voor Swaziland), Lesotho ook in combinatie met Namibië, Botswana en Mozambique van het begin tot het einde geheel naar uw wensen en uw budget.

Vervoer

Wij verzorgen voor u de vliegtickets met alle gerenommeerde vliegmaatschappijen. KLM vliegt als enige maatschappij vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Johannesburg en Kaapstad. In Zuid- Afrika zijn vele goede en voordelige binnenlandse vliegverbindingen.

Autohuur

Zuid-Afrika is een land dat gemakkelijk en prettig met eigen vervoer te bereizen is. De wegen zijn meestal uitstekend en er wordt rustig gereden. Men dient wel links te rijden, maar dat went heel snel ! Wij werken samen met onder andere autoverhuurmaatschappij Europcar en wij zullen u adviseren welke auto het beste bij uw reisprogramma past.

Transfers

Wij regelen, indien gewenst, voor u bij aankomst transfer vanaf de luchthaven naar uw eerste overnachtingsadres. De huurauto wordt dan de volgende dag daar afgeleverd.

Accommodaties

De selectie van de accommodaties waar wij mee samenwerken hebben wij zelf bezocht en controleren wij met regelmaat op de kwaliteit. Erg belangrijk, zodat wij precies weten wat de accommodatie u te bieden heeft en of deze aan de norm voldoen welke wij u willen bieden. Wij kennen de mensen achter de accommodaties en zij kennen ons ! Deze accommodaties variëren van Bed & Breakfast, Guesthouses, hotels, appartementen, cottages, vakantiehuizen tot safari lodges (ook in malaria-vrije gebieden) van budget tot zeer luxe accommodaties op niveau van 5 sterren plus. Zowel voor het beperkte budget als voor de zeer luxe reizen hebben wij een groot aantal accommodaties beschikbaar. Op basis van uw informatie, uw wensen en uw persoonlijke interesses adviseren wij u de juiste accommodatie.

Golf

Wij boeken van te voren uw gewenste starttijden, zodat u verzekerd bent van een rondje golf op één van de vele prachtige banen op uw rondreis in Zuid-Afrika.

Activiteiten/excursies/reserveringen voor restaurant

Graag adviseren wij u bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden en soms zijn reserveringen vereist, welke wij als service aanbieden.

Verzekeringen

Wij adviseren u een annulerings– en reisverzekering via uw eigen verzekeringsagent af te sluiten.

Reisbescheiden en algemene informatie

Graag voorzien wij u circa 10 dagen voor uw vertrek van een uitgebreide set reisbescheiden met onder andere de vouchers, tickets, een reisplan voorzien van overnachtingsadressen met telefoonnummers, brochures van accommodaties, routebeschrijvingen en algemene reisinformatie.

Nieuwsgierig naar onze reizen? Zie onze reisvoorbeelden !