Recensies

Wij mochten al vele mensen helpen. Dit zijn enkele reacties over Amazing Golf Africa!

We zijn inmiddels al weer een maand terug van onze vakantie in Zuid Africa die jij voor ons geregeld hebt.
Nog steeds is het niet mogelijk om er over te vertellen zonder continue dezelfde woorden te gebruiken als: “fantastisch” “geweldig” “onvergetelijk” en meer van dat soort superlatieven.

Het was een bijna onmogelijke opdracht om uit alle mooie foto’s te kiezen voor een fotoboek, maar het is uiteindelijk gelukt.

Voor ons is het geen vraag of, maar wanneer we terug gaan naar Zuid-Africa! Nogmaals onze dank voor het perfect regelen van onze vakantie; alle Lodges, Guesthouses en/of B&B’s waren geweldig, de golfbanen fantastisch en de indrukken onvergetelijk! (Zie je wel, daar zijn die woorden weer 😉

Een ieder die een goed verzorgde vakantie naar Zuid Africa wil, raden we aan om het via jou (en Enjoy Amazing Africa) te doen!

John Mansvelt en Jolanda Adelerhof

Wij hebben mede dankzij de enorme kennis en ervaring van Else en Jack van Amazing Golf een geweldige 17-daagse golfvakantie gehad in de Westkaap Z-Afrika. Van eind februari tot half maart 2014 zijn we op onze wenken bediend. Wat we met hen van tevoren hadden doorgesproken is allemaal perfect nagekomen. Al onze wensen die we graag in onze reis hadden gepland zijn tot in detail uitgevoerd. Wij zijn erg blij dat we dankzij hun kennis, ervaring en contacten een heerlijke onbezorgde reis hebben gehad. De aanbevolen reisroute in Z-Afrika, de leuke guesthouses, de mooie golfbanen, de routebeschrijvingen, de aanbevolen restaurants en zelfs het weer was geweldig. Wij zullen iedereen die het aan ons vraagt Amazing Golf aanbevelen om een vakantie in Z-Afrika te boeken. Bedankt.

Silvia Raeven en Henk Hoppenbrouwers

Het lijkt ons goed om ons enthousiasme over onze reis naar en in Zuid-Afrika met jullie en mogelijke relaties te delen. Wij zijn erg blij dat wij onze tweede reis naar Zuid Afrika door jullie hebben laten regelen. Verwend als wij zijn hebben wij jullie op een ontspannen manier een briefing kunnen geven over hetgeen onze voorkeur heeft. Teruggekeerd na bijna 3 weken willen wij jullie laten weten dat deze op maat gesneden reis zeer aan onze verwachtingen heeft voldaan. Wat een mooi land, afwisselende steden, landschappen en zeer vriendelijke en service vriendelijke mensen. Genoten hebben wij van de zes verschillende “Guesthouses” van de excellente veelal door jullie geadviseerde restaurants met de daarbij vele keuze mogelijkheden wijn. En dan de golfbanen, prachtig en ook hier een prima services, leuk om mee te maken en dan ook nog even een korte lunch in het “halfway house”.
De afwisseling zoals de mogelijkheid van; golven, reizen en van de natuur genieten, de bezoeken aan de verschillende plaatsen (steden) en “last but not least” relaxen in een heerlijk klimaat maakte onze reis volmaakt. O ja, wat een aantrekkelijke prijzen, hopelijk blijft de euro zo sterk … absoluut aan te bevelen, wij Nel & Co bedanken jullie hartelijk en wie weet hebben wij nog eens de mogelijkheid.

Familie Balm

Wij willen jou en je partner in ZA hartelijk bedanken voor de geweldige tijd die jullie ons in april/mei hebben bezorgd.
Het was geweldig.
Toen we de reispapieren ontvingen, raakten we al enthousiast en hebben tegen elkaar gezegd dat deze vakantie wel eens een dikke 8 zou kunnen worden.
Het werd uiteindelijk een 10-. Prachtige locaties qua golf en overnachtingen.
Als je tijdens de reis het gevoel krijgt dat alles gewoon perfect geregeld is, geeft dat veel rust en kun je lekker ontspannen het programma afwerken. Zelfs het weer hebben jullie goed geregeld.
Rissington Inn, Swaziland, St. Lucia (hadden we wel langer willen zijn en hebben op advies van de eigenaar van de Lodge op de dag van vertrek een tocht gemaakt door de Wetlands want dat paste goed in de planning), Cheeta Plains (2 keer de Big Five scoren is natuurlijk top) en Montuzi Lodge (heerlijk gewandeld in het Drakensgebergte) waren hoogtepunten. Wat een aardige mensen overal en wat een service. Perfect!!
We gaan zeker terug en zijn nieuwsgierig geworden naar de andere delen van ZA. We weten je te vinden.

Nogmaals erg bedankt en graag tot ziens (horens).

Herma en Dick Buitenhuis

Else designed, planned and arranged an “Amazing” and beautiful trip for us to South Africa. The travel plan was worked out perfectly and gave us good insight in where to go and what to do. You could see by the description that Else had been to all the places and spots by herself and that she knows the country extremely well. If we decide to go back to South Africa we would hire Else for sure again. Thank you for everything!

n.n.

Graag wil ik mijn ervaringen van onze Zuid Afrika vakantie vertellen in uw gastenboek. We hebben namelijk zo ontzettend genoten en willen anderen erop wijzen om ook een keer dat prachtige land te bezoeken en dan wel via u, want alles was super geregeld. We wilden niet met een georganiseerde busreis mee, maar wilden zelf rondreizen. Gelukkig kwamen we u tegen op de vakantiebeurs en vertelde u ons over een individuele Zuid Afrika vakantie. Rondreizen met huurauto via aanbevolen mooie routes en routebeschrijving, slapen in prima Guesthouses en goede tips voor excursies maakte het gemakkelijk om zo het land goed te bekijken. Het was onze eerste verre reis en waren best een beetje huiverig. Maar onze Zuid Afrika vakantie is fantastisch geweest. En voor de kinderen van 12 en 14 jaar was het ook één groot avontuur. Er is zoveel te doen voor jong en oud. En de kosten van alles vielen ook enorm mee. Wat een goedkoop land! We hadden natuurlijk nog eens extra geluk, dat de Zuid Afrikaanse Rand minder waard is en met overmaken van de factuur in Zuid Afrikaanse Rand scheelde ons dat ook nog eens heel veel geld. En het weer viel ook 100% mee. De maand augustus kan best nog wel koel en regenachtig zijn, maar we hebben maar 2 dagen miezer gehad en voor de rest tussen 20 en 23 graden. Al met al we hebben een heerlijke Zuid Afrika vakantie gehad en we hebben het er nog bijna dagelijks over. Dank u wel voor de goede adviezen!

Familie Van Batenburg

Onze golfreis Zuid Afrika, georganiseerd door jullie, was fantastisch. We hebben heerlijk weer gehad en dat voor de maand augustus, wat normaal gesproken wisselvallig kan zijn. We hebben elke dag stralend blauwe lucht gehad en rond 22 graden en maar twee dagen regenachtig weer gehad op onze golfreis Zuid Afrika. Alles was perfect geregeld van a tot z.
Naar aanleiding van jullie uitgebreide informatie door eigen ervaring en kennis maakte onze golfreis Zuid Afrika fantastisch en onvergetelijk. Ook de geadviseerde golfbanen met ons net behaalde GVB waren goed te doen. Niet ingedeeld worden met andere mensen en niet zoveel golfers maakte het golfen tot een genot. Wat een prachtige banen voor een lage prijzen! Dat maakt een golfreis Zuid Afrika zeer aantrekkelijk.
Ook de Guesthouses waren elke keer weer een aangename verrassing. We werden zeer vriendelijk ontvangen en ons gehele verblijf stonden ze voor ons klaar. We hebben echt genoten van dit prachtige land en willen zeker terug voor een golfreis Zuid Afrika, maar dan een keer in de omgeving van het Krugerpark.

Familie Van Driel

Onze golfreis in Zuid Afrika is tot nu toe één van onze beste golfvakanties! Perfect voor onze wintermaanden als het daar zomer is. Wij zijn nu twee weken geweest om het eens uit te proberen, maar de volgende keer gaan we absoluut 3 weken. We hebben genoten van de golfreis in Zuid Afrika. Het land biedt zoveel.
Een overweldigende natuur met prachtige flora en fauna. Leuke plaatsjes met gezellige Guesthouses, waar service nog in hoog vaandel staat. En wat hebben we heerlijk gegeten met een lekker wijntje erbij voor echt lage prijzen, dat we onze ogen elke keer niet konden geloven.

Onze golfreis in Zuid Afrika is een perfecte combinatie van een vakantie, die we al lang zochten. Alles klopte en jullie hebben ons zeer goed geadviseerd wat wel en niet te doen. Dit komt natuurlijk door jullie vele kennis en passie voor dit land. Wanneer gaan jullie weer zelf genieten van een golfreis in Zuid Afrika?

Heel hartelijk dank en hopen snel weer met een nieuwe aanvraag bij jullie terug te komen.

Familie Joosten

We hebben weer genoten van onze Zuid Afrika golfvakantie. Het noorden in combinatie met de kust aan de Indische oceaan is ons ook zeer goed bevallen. Het is wel heel anders dan het zuiden. Het is meer Afrikaans met meer natuur en minder druk. De Guesthouses waren allemaal prima, maar de 4* accommodaties zijn toch minder luxe, maar wel erg knus. Ook de banen zijn meer in de natuur en minder omringd door huizen.

Het verblijf in private game reserve Sabi Sand vonden wij echt een feestje en hebben de Big 5 goed gezien.
Onze Zuid Afrika golfvakantie klopte weer helemaal en hebben weer heel veel gezien. Hazyview, Krugerpark, Swaziland met een prachtige golfbaan en de kust bij St Lucia en bij Durban was ook interessant en heerlijk. Golfbaan Princes Grant, boven Ballito, waar we hebben gelogeerd, vonden we een schitterende baan zo aan de kust gelegen. We zijn er zelfs nog een keertje extra gaan spelen! We hebben nu al weer het plan om weer een Zuid Afrika golfvakantie te maken, want wij vinden het een heerlijk land. Volgende keer gaan we op uw advies het gebied onder Durban met vele golfbanen en de Drakensbergen verkennen.

Wij komen snel bij u terug voor een nieuwe Zuid Afrika golfvakantie!

Familie De Rijk

Onze Zuid Afrika golfreis is ons zeer goed bevallen. Wat een diversiteit aan prachtig gelegen mooie golfbanen. Wij konden overal in alle rust spelen op de door u geadviseerde banen als beginnende golfers.
Alleen op de iets moeilijke baan Arabella bij Hermanus zijn we veel ballen kwijt geraakt, maar de prachtige baan met clubhuis en prachtig uitzicht op de lagune heeft alles goed gemaakt.

Heerlijk, wanneer het hartje winter is in Nederland een Zuid Afrika golfreis in februari maken. Het was elke dag rond 25 graden met briesje. De Zuid Afrika golfreis was perfect qua opbouw samengesteld. Sfeervolle Guesthouses met ieder een eigen karakter en we werden overal onvoorstelbaar vriendelijk ontvangen. Overal gemiddeld 3 nachten is perfect in combinatie met golf spelen en ook wat van de omgeving met vele bezienswaardigheden zien. Alles was tot in de puntjes verzorgd met goede adviezen wat betreft restaurantjes en mooie routes.

Hartelijk dank voor de zeer persoonlijke service en zullen jullie voor een Zuid Afrika Golfreis van harte aanbevelen bij bekenden.

naam bij ons bekend

Graag willen wij jullie nog heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van onze Golfreis in Zuid Afrika.
Alles is goed gegaan en het land leent zich inderdaad uitstekend om zelf met een huurauto te verkennen. We hebben gelogeerd in mooie Guesthouses, waar we altijd zo vriendelijk werden ontvangen. En elke ochtend werden we verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Golfen op de verschillende aanbevolen banen was ook perfect.

En vooral de Halfway house, wat wij helemaal niet kenden was telkens weer leuk. Zouden ze in Nederland eigenlijk ook moeten instellen. Voor de rest hebben we heel veel genoten van het landschap, het heerlijke eten en de lekkere wijntjes. Onze Zuid Afrika vakantie was echt te gek!

Hartelijk dank voor de goede persoonlijke service!

Familie Rosenboom

Wat hebben wij genoten van onze prachtige Zuid Afrika reis! We hadden niet verwacht, dat een golfrondreis Zuid Afrika in combinatie met het land bezichtigen zo makkelijk te doen is. Nu scheelt het natuurlijk wel, dat alles naar onze wensen en op goed advies van jullie, al van te voren geboekt was. We konden zo optimaal genieten van golfen op onze gewenste tijden en daarvoor en aansluitend dingen bekijken en relaxen.

We hebben nu gekozen voor het noorden met safarimogelijkheden, maar willen ook zeker nog een keer het zuiden met Kaapstad, Wijngebied en de Tuinroute bekijken. We zijn verkocht, zoals jullie al zeiden, eenmaal geweest smaakt naar meer! Wij hebben in het Krugerpark o.a. de Big 5 ontmoet, maar ook andere prachtige beesten, met name ook hele mooie vogels. Een verblijf in een sfeervolle lodge in het Krugerpark met georganiseerde game drives hadden wij écht niet willen missen! En natuurlijk golfen op o.a. Hans Merensky met zijn hippo’s in het water en golfen op Matumi golfcourse in Nelspruit met zijn prachtige oude bomen is een waar genot.
Heerlijk spelen met zomers weer en lekker rustig spelen en genieten van de mooie banen.

Onze rondreis Zuid Afrika is echt een aanrader en hopen z.s.m. weer terug te kunnen gaan naar het prachtige Zuid Afrika verzorgd door jullie reisbureau met alle persoonlijke service!

Familie Bach

In oktober 2007 hebben we een prachtige 22 daagse golfreis in Zuid Afrika gemaakt. Rondreizen in Zuid Afrika met een huurauto is uitstekend te doen. Doordat de accommodaties en starttijden van te voren geboekt waren, konden we optimaal genieten van de vakantie in Zuid Afrika met zijn prachtige natuur, interessante cultuur en vele bezienswaardigheden. We hebben gelogeerd in uitstekende sfeervolle kleinschalige Guesthouses, waar we keer op keer weer zo gastvrij werden onthaald.

Door overal minimaal 2 à 3 nachtjes te verblijven konden we rustig genieten van de omgeving. En als fanatieke golfers konden we ons hart ophalen op één van de meer dan 500 prachtige golfbanen in Zuid Afrika.

Jullie hadden ons al gewaarschuwd, eenmaal verliefd op het land, wil je terug om weer een Zuid Afrika golfreis te maken. We hebben nu alleen het zuiden gezien en willen graag de volgende keer naar omgeving het Krugerpark reizen en willen dan heel graag weer de reis door jullie laten verzorgen.

Wij hebben door jullie kennis en ervaring meer dan 100% genoten van onze Zuid Afrika reis!

Familie Bouma en Familie Vis

Wij hebben in augustus 2007 (wintertijd in Afrika) een prachtige rondreis gemaakt van 3 weken langs de Westkaap. Vanaf Kaapstad naar de wijngebieden Franschhoek, Paarl en Stellenbosch gereisd om van daaruit de plaatsen Hermanus, Swellendam en Knysna te bezoeken. Weer terug naar Kaapstad via Plettenberg Bay, Oudtshoorn en Montagu, waar we onze laatste 5 dagen doorgebracht hebben in Kaapstad.

De wintertijd in Afrika heeft ons maar een aantal dagen regen opgeleverd. Voor de rest zon en een aangename temperatuur. Het was bijna grappig om te zien hoe de Afrikanen in muts en jas rondliepen, terwijl wij aan het zwembad lagen te genieten van de zon! Afrika is werkelijk een prachtig land met zijn unieke uitzichten.
De prachtige bergen en landschappen; er waren momenten waarbij we het idee hadden dat we naar een schilderij aan het kijken waren! We hebben walvissen gezien op een paar meter afstand van onze boot tijdens een boottocht in Gansbaai, onvergetelijk! Het zien van veel wild tijdens onze safari in Addo Elephant Park was een geweldige ervaring! Olifant en Struisvogel gereden en een Bungee jump van de 215 meter hoge Bloukransbridge gemaakt. We hebben een bezoek aan de Tafelberg in Kaapstad en aan Robbeneiland en nog veel meer mooie bezienswaardigheden gemaakt. Daarbij zeker niet te vergeten het overheerlijke eten en de geweldige wijnen die we hebben gedronken gedurende onze reis.

Else en Jack, jullie hadden ons al gewaarschuwd, een land om verliefd op te worden. Eenmaal 1 voet in Afrika gezet, dan wil je meer! Dit kunnen we na deze reis zeker beamen! We willen jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen. Het klopte van begin tot eind met al jullie aanbevelingen en de geweldige Guesthouses, die jullie voor ons hebben geregeld. Door jullie was deze reis ontspannen en tot in de puntjes verzorgd! Een onvergetelijke reis die meer dan onze verwachtingen heeft overtroffen. Deze reis was een combinatie van veel kunnen doen en zien en daarbij ook nog uitgerust thuis komen!

Wij willen Jack en Else dan ook van harte bij u aanbevelen voor een ieder die Afrika wil bezoeken!

Constant de Vries en Linda Mulders

Nadat wij al enige zeer goede ervaringen hadden opgedaan met de reisorganisatie ….. van Else van Dixhoorn en Jack van Hove zijn wij afgelopen jaar met Zoon, Schoondochter en onze kleinzoon Floris van 7 jaar via hun bemiddeling naar Zuid-Afrika geweest.

We vlogen met de KLM eerst naar Johannesburg en sliepen daar in Ninety North, een geweldig mooie B&B in een rustige buitenwijk van Johannesburg. Een wel zeer gastvriendelijke eigenares die werkelijk alles voor je wilde regelen.

De volgende ochtend met Max Maximum door Soweto gereden wat heel erg indrukwekkend is. De volgende ochtend vlogen we naar MALA MALA Game reserve, een van de weinige luxe ressorts waar ook beperkt kinderen onder de 12 jaar welkom zijn. ’s Ochtends vroeg en laat in de middag tegen schemering aan natuurlijk erop uit om de big five te bewonderen. Werkelijk alle wild daar gezien en een verzorging ook voor ons kleinkind wat werkelijk geweldig was.

Daarna met de auto naar Sun City gereden en daar in The Palace of the Lost City overnacht, we voelden ons allemaal werkelijk de koning te rijk. Daar natuurlijk heerlijk gegolfd op zowel de Gary player baan alsook op de lost city baan. Werkelijk een ervaring met op een par 3 echte krokodillen voor de green. Hierna vlogen onze kinderen en kleinkind terug naar Holland en vlogen door naar Kaapstad. Heerlijke B&B Residence Klein Oliphantshoek gezeten vlakbij het centrum van Franschhoek. Wat een geweldige lekkere restaurants heb je daar te kust en te keur voor wel heel redelijke prijzen.

Natuurlijk in deze omgeving veel gegolfd o.a. Erinvale, Arabelle ( super ), Steenberg en Rondebosch, allemaal fraai aangelegde banen en overal een caddie genomen . De picknick lunch te Boschendal is werkelijk een aanrader! Ook nog een paar dagen in B&B Les Cascades vertoeft met een prachtig uitzicht over Kaapstad en de Zee met robbeneiland. Natuurlijk moet ons echt van het hart dat alles maar dan ook echt alles tot in de puntjes was verzorgd.

Alles klopte en willen dan ook Else en Jack van harte bij U aanbevelen. Wij gaan zeker via hun bemiddeling nogmaals gebruik maken.

Fred en Marianne Kraal

Wij hebben in maart jl. een rondreis (self drive) gemaakt door het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Alles was perfect geregeld. Veel wild gezien, veel nieuwe indrukken opgedaan en bovendien lekker gegeten en gedronken. Een echte aanrader.

Else en Jack, bedankt!

Hans en Anne Marie van Dijk

Beste Else en Jack,

Ik wil jullie nog van harte bedanken voor de heerlijke en goed verzorgde reis naar het mooie Zuid Afrika.

Wij hebben genoten van de prachtige route van Kaapstad via Hermanus, Swellendam tot Knysna, daarna weer terug naar Kaapstad maar dan via Oudtshoorn en Franschhoek. Jullie hebben leuke zeer goed verzorgde adressen van Guesthouses. Telkens weer een verrassing, evenals de golfbanen.

Daar troffen wij de apen en springbokken op de fairway, prachtig ! Zelfs langs deze zuid-route hebben we een safari kunnen maken bij Botlierskop. Het reisschema met alle plaatselijke adressen en wetenswaardigheden heeft goed zijn dienst gedaan. Jammer, dat wij maar twee weken weg konden, maar we hebben inmiddels al weer geboekt voor november 2007. Dan hopen we de walvissen en dolfijnen te zien en gaan we het grote wildpark Krugerpark bezoeken. Het was heerlijk ontspannen om zo te reizen als alles al voor je geboekt en verzorgd is.

Nogmaals bedankt.

Dick Holsboer en Marie-José Keeris

Heerlijke reis, fantastische combinatie van golf, natuur, goed eten en lekkere wijn.

Bijzonder van de goede organisatie genoten, tegelijkertijd het “individuele” karakter van de reis op prijs gesteld (zorgeloos gereisd zonder iets te moeten regelen en toch zoals wij het wilden). Zeer indrukwekkend was de mix aan ervaringen en landschappen, van “lively” Cape Town via het “eenzame” Paternoster tot een “out-of-Africa-like” ervaring in Botlierskop.

Zeer rustgevend dat je ondanks het individuele karakter van de reis altijd wist, dat je mits noodzakelijk altijd iemand kon bereiken (7×24). Kortom, een aanrader!

Familie Remerie

Namens onze mannenclub danken wij jullie hartelijk voor de op maat gemaakte lustrumreis. Het waren 10 fantastische dagen om zo met 10 man ons 10–jarig golfclubje te vieren.

Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben optimaal onbezorgd kunnen genieten van een luxe sfeervolle accommodatie, prachtige golfbanen, mooie excursies en heerlijke restaurants. We willen heel graag binnenkort “met een vervroegd lustrum” naar jullie andere aanbevolen locatie in Zuid-Afrika.

Hartelijk dank namens de Golfheeren

De Golfheeren